Club Adriatic

Jezici:

Zaštita privatnosti podataka

IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA I PRIVATNOSTI

Club Adriatic d.o.o. sa sjedištem na adresi Savska cesta 41/V, 10000 Zagreb, OIB: 44661735229,  u cilju zaštite Vaših osobnih podataka, a sukladno „Općoj odredbi o zaštiti podataka“ (Službeni list Europske unije L119, 4) i „Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka“ (Narodne Novine br. 42/2018), ovim putem Vas informira o vrstama osobnih podataka, načinu prikupljanja i obrade istih.

 

Posjeta web stranici

Club Adriatic d.o.o.  putem vlastite internetske stranice (http://www.club-adriatic.hr/) neće prikupljati niti obrađivati Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresu, telefonski broj ili e-mail adresu i sl.), osim u slučajevima kada ih Vi dobrovoljno odlučite ustupiti, odnosno date svoj pristanak ili ukoliko nije drugačije propisano mjerodavnim zakonima i propisima za zaštitu vaših osobnih podataka.

 

Prijava turističkog boravka

Club Adriatic d.o.o. dužan je sukladno „Pravilniku o postupku prijave i odjave turista i načinu vođenja popisa turista“ (NN 113/2009) i „Zakonu o boravišnoj pristojbi“ (NN 152/2008) zatražiti uvid u osobne ili putne isprave gostiju prilikom prijave turističkog boravka u hotelu „Alem“ ili kampu „Baško Polje“.

 

Svrha korištenja podataka

Ukoliko nam ustupite Vaše osobne podatke, iste koristimo koristimo kako bismo odgovorili na Vaš upit, obradili Vašu rezervaciju ili Vam omogućili pristup određenim informacijama i ponudama. Također ih  koristimo kako bismo osnažili naš odnos s Vama. Iste podatke možemo spremiti i obraditi kako bismo bolje razumjeli Vaše potrebe, te pronašli načine na koje bismo mogli poboljšati naše proizvode i usluge. Ukoliko ne želite da se Vaši osobni podaci koriste kao podrška našem odnosu s klijentima (posebno u direktnom marketingu i istraživanju tržišta), poštovati ćemo Vašu odluku. Ne prodajemo niti na bilo koji drugi način plasiramo Vaše osobne podatke trećim stranama. Brisanje osobnih podataka iz naše baze možete zatražiti pisanim putem elektroničkom poštom na adresu info@club-adriatic.hr, ili redovnom poštom na adresu: Savska cesta 41/5, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska.

 

Ograničenje svrhe

Club Adriatic d.o.o. će prikupljati, koristiti ili odavati osobne podatke koje ste mu Vi dostavili preko interneta isključivo u svrhe koje su ranije navedene, osim u slučaju ako je odavanje osobnih podatka:

  • neophodno za dodatnu svrhu koja je izravno vezana uz prvotnu svrhu u koju su osobni podaci skupljani,
  • neophodno za pripremu, pregovaranje i izvršavanje ugovora s Vama, određeno zakonom ili od strane mjerodavnih državnih ili sudbenih vlasti,
  • neophodno da bi se potkrijepio ili očuvao pravni zahtjev ili nužna obrana, spriječila prijevara ili druga nezakonita djela, poput namjernih napadi na informacijske sustave Cluba Adriatic d.o.o.,
  • ovim putem Club Adriatic d.o.o. izjavljuje kako podatke korištene prilikom kontakta (e-mail adresa, broj telefona, adresa prebivališta ili boravišta) neće koristiti u daljnje svrhe kontaktiranja o novostima u vidu proizvoda i usluga.

 

Komunikacijski podaci ili podaci o upotrebi

Kroz Vaše korištenje telekomunikacijskih usluga za pristupanje našoj internetskoj stranici, Vaši komunikacijski podaci (adresa internetskog protokola – IP adresa) ili podaci o upotrebi (podaci o početku, završetku i opsegu svakog pristupa te informacije o telekomunikacijskim uslugama kojima ste pristupili), proizvode se tehnički i mogli bi se eventualno vezivati uz osobne podatke. Ukoliko postoji neophodna potreba, Vaši komunikacijski podaci ili podaci o korištenju bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s mjerodavnim pravnim okvirom za zaštitu podataka o privatnosti.

 

Automatski prikupljeni podaci koji nisu osobni

Kada pristupate našoj internetskoj stranici, možemo automatski, odnosno bez Vaše registracije, prikupiti podatke koji nisu osobni (vrsta internetskog preglednika i operativnog sustava koji koristite, ime domene internetske stranice s koje ste došli, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranici, gledane stranice i sl.). Iste podatke možemo koristiti kako bismo pratili atraktivnost naše internetske stranice, te poboljšali i prilagodili njezin sadržaj.

Djeca

Club Adriatic d.o.o. neće svjesno prikupljati osobne podatke djece bez inzistiranja na ranijem pristanku roditelja ukoliko to zahtjeva mjerodavni zakon. Koristit ćemo ili ustupiti osobne podatke djeteta samo do mjere dozvoljene zakonom da bismo zatražili pristanak roditelja u skladu s lokalnim zakonima i propisima ili da bismo zaštitili dijete. Definicija “djeteta” ili “djece” trebala bi voditi računa o mjerodavnim zakonima te nacionalnim i regionalnim kulturnim običajima.

 

Sigurnost

Da bismo zaštitili vaše osobne podatke od slučajnog ili nezakonitog uništavanja, gubitka ili mijenjanja te od neovlaštenog odavanja ili pristupa, Club Adriatic d.o.o. koristi tehničke i organizacijske mjere sigurnosti.

 

Linkovi na druge stranice

Internetske stranice tvrtke Club Adriatic d.o.o.  sadrže linkove na druge stranice. Club Adriatic d.o.o. ne snosi odgovornost  za odnos prema privatnosti ili sadržaj drugih internetskih stranica.

 

Pitanja i komentari

Club Adriatic d.o.o.  će odgovoriti na razumne zahtjeve za revidiranje vaših osobnih podataka i za ispravljanje, dopunu ili brisanje netočnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara o politici zaštite podataka o privatnosti (npr. zahtjev da se revidiraju i ažuriraju vaši osobni podaci), molimo vas da se obratite putem e-mail adrese: info@club-adriatic,hr. Usporedno s razvojem interneta, razvijat će se i naša politika zaštite privatnosti podataka. Na ovu ćemo stranicu postaviti promjene naše politike zaštite privatnosti podataka.