Kamp Perna

Jezici:

Informacije

Osnovne informacije

Datum dolaska

Datum odlaska


Kamp Perna koji je kategoriziran sa 4 zvjezdice ima ukupno 100 mobilnih kućica i 160 parcela. Uz kamp u ovom turističkom naselju nalazi se i naselje od 50 bungalova, od toga 20 renoviranih. Kamp je opremljen novouređenim sanitarnim prostorijama. Na samoj  plaži nalazi se surf  centar sa  školom surfanja gdje gosti mogu ostaviti ili iznajmiti surf opremu i bicikle. U sklopu kampa nalazi se dječje igralište, plažni bar, restoran, samoposluga i suvenirnica.

Lokacija

Kratki vodič do našeg objekta.

Datum dolaska

Datum odlaska


U dužini 600 metara prostire se šljunčana plaža koja zbog manjih dubina mora osobito pogoduje djeci. Za ljubitelje nešto većih dubina na putu uz šetalište prema Orebiću prostire se kameno – šljunčana plaža čija će ljepota i bistroća mora zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih kupača.

Pronađite put do našeg objekta, upišite svoju adresu:


Saznaj moju poziciju

Prikaži opcije

Sadržaj

Zanimljivosti koje vam se nude u sklopu hotela

Datum dolaska

Datum odlaska


Orebić nekad značajan pomorski centar a danas poznata turistička destinacija – udaljen 120 kilometar a   od povijesnog grada Dubrovnika i zračne luke Ćilipi. Samo desetak minuta vožnje brodom nalazi se otok Korčula. Orebić svojim gostima pruža čistu, netaknutu prirodu stoljetnih borova i čempresa, maslina,badema,agava i cvijeća.Tu su duge plaže i brojne uvale s kristalno čistim morem. U Orebiću se nalazi  Pomorski muzej, barokna crkvica iznad čijih je vrata uzidan starokršćanski mramorni reljef.

 

Cijene

Nudimo Vam odgovore na neka najvažnija pitanja

Datum dolaska

Datum odlaska


Cijenici

Preuzmite ili pogledajte cijene naših usluga.

Kamp Perna individualci mobil home - euro Kamp Perna individualci mobil home - kuna Kamp Perna individualci parcele - euro Kamp Perna individualci parcele - kuna

Osnovne informacije

Bitne činjenice vezane uz hotel

Kontakt osoba: Voditelj prodaje TN Perna Orebić: Gđa. Inka Bubrig

Telefon: +385 020 719 286
Camping Perna, Orebić, Croatia

Odaberite datum, ispunite obrazac i rezervirajte svoj smještaj!

Učitavanje kalendara...
Powered by Booking Calendar

Broj odraslih:

Broj djece:

Odaberite hotel ili kamp:

Ime i prezime:Broj telefona:


Vaš e-mail: