Hotel Komodor

Jezici:

Informacije

Osnovne informacije

Datum dolaska

Datum odlaska


Na pelješkoj rivijeri nasuprot otoka Korčule smjestilo se Turističko Naselje Perna.Naselje se sastoji od hotela i bungalova Komodor te kampa Perna. Hotel Komodor ukupno ima 278 renoviranih dvokrevetnih soba sa i bez mogućnosti dodatnog ležaja. Sobe s morske  strane nude predivan pogled na susjedni grad Korčulu smješten na istoimenom otoku poznatom po drevnoj igri Moreški i moreplovcu Marku Polu. Uz hotel u ovom turističkom naselju nalazi se bungalov naselje sa 50 kućica od toga 19 renoviranih.

Lokacija

Kratki vodič do našeg objekta.

Datum dolaska

Datum odlaska


Orebić – nekad značajni pomorski centar a danas poznata turistička destinacija – udaljen je 120 kilometara od povijesnog grada Dubrovnika i zračne luke Ćilipi. Samo desetak minuta vožnje brodom nalazi se otok Korčula.

Pronađite put do našeg objekta, upišite svoju adresu:


Saznaj moju poziciju

Prikaži opcije

Sadržaj

Zanimljivosti koje vam se nude u sklopu hotela

Datum dolaska

Datum odlaska


U okviru hotela nalazi se aperitiv bar sa terasom, TV salon, klimatizirani restoran sa 480 sjedećih mjesta, u kojem nudimo mogućnost polupansiona ( buffet doručak, večera – izbor menia). Uz sam hotel nalazi se  samoposluga, suvenirnica i  parking.

Ispred samog hotela u dužini 600 metara prostire se šljunčana plaža koja zbog manjih dubina mora osobito pogoduje djeci. Za ljubitelje nešto većih dubina na putu uz šetalište prema Orebiću prostire se kameno- šljunčana plaža čija će ljepota i bistroća mora zadovoljiti potrebe najzahtjevnijih kupača.

Uz odbojku na pijesku, košarku, boćanje, planinarenje i šetnju vinskim cestama, gosti mogu uživati u gastronomskoj ponudi susjednih mjesta, osobito u ribljim specijalitetima te Dingaču i Postupu, poznatim vinima ovog  kraja.

Cijene

Nudimo Vam odgovore na neka najvažnija pitanja

Datum dolaska

Datum odlaska


Cijenici

Preuzmite ili pogledajte cijene naših usluga.

Hotel Komodor individualci - euro Hotel Komodor individualci - kuna

Osnovne informacije

Bitne činjenice vezane uz hotel

Kontakt osoba: Direktor Tn Perna Orebić: Gosp. Joško Đeldum

Telefon: +385 020 719 287
20 250 Orebić, Hrvatska

Odaberite datum, ispunite obrazac i rezervirajte svoj smještaj!

Učitavanje kalendara...
Powered by Booking Calendar

Broj odraslih:

Broj djece:

Odaberite hotel ili kamp:

Ime i prezime:Broj telefona:


Vaš e-mail: