Hotel i depadanse Alem

Informacije

Osnovne informacije

Datum dolaska

Datum odlaska


Hotel ima 99 dvokrevetnih soba i 9 dvokrevetnih apartmana, a depadanse  198 dvokrevetnih soba sa dodatnim ležajem. Sve sobe (u hotelu i u depadansama) imaju balkon (neki balkoni u hotelu su okrenuti na morsku stranu, a neki na park stranu dok su u depadansama svi balkoni okrenuti na morsku stranu). U klimatiziranom restoranu nudimo uslugu  buffet doručka i večere. Gostima je tijekom ljeta na raspolaganju i restoran na plaži u kojem je moguće naručiti jela a la cart, a tijekom večeri na terasi istog gosti mogu uživati u glazbi uživo. U okviru turističkog naselja nalazi se i  samoposluga sa zelenom tržnicom kao i prodavaonica kruha i peciva.

 

Lokacija

Kratki vodič do našeg objekta.

Datum dolaska

Datum odlaska


Baška Voda je smještena u srcu svijeta, na središnjem dijelu hrvatske obale Jadranskoga mora, u Srednjoj Dalmaciji, južno od Splita, na zapadnom dijelu Makarske Rivijere, u podnožju veličanstvenoga Biokova.Autom iz Austrije i Mađarske preko Zagreba i Splita, iz Italije preko Rijeke i Splita, iz Mađarske preko Osijeka, Sarajeva, Mostara i Metkovića.Autobusom iz svih većih Hrvatskih gradova preko Splita. Željeznicom iz Zagreba do Splita, a potom autobusom.Zrakoplovom preko Splitske zračne luke, a potom autobusom.Brodom iz Rijeke i Ancone (Italija) do Splita a potom autobusom.

Pronađite put do našeg objekta, upišite svoju adresu:


Saznaj moju poziciju

Prikaži opcije

Sadržaj

Zanimljivosti koje vam se nude u sklopu hotela

Datum dolaska

Datum odlaska


Gostima turističkog naselja na raspolaganju su tereni za košarku, odbojku, mali nogomet i boćalište.Parking prostor nalazi se oko hotela i za goste hotela je gratis. U organizaciji agencija moguće je jednodnevnim izletima svakodnevno posjetiti dalmatinske gradove Šibenik, Trogir, Split i Dubrovnik te slapove Krke – jedan u nizu hrvatskih nacionalnih parkova. Također se organiziraju izleti brodom na susjedne otoke Brač, Hvar, Korčulu i Mljet kao i u svjetski poznato Marijansko svetište – Međugorje.

Cijene

Nudimo Vam odgovore na neka najvažnija pitanja

Datum dolaska

Datum odlaska


Cijenici

Preuzmite ili pogledajte cijene naših usluga.

Hotel Alem individualci - euro Hotel Alem individualci - kn

Osnovne informacije

Bitne činjenice vezane uz hotel

Kontakt osoba: Voditelj prodaje za TN Baško Polje: Gđa. Matinka Ivandić

Telefon: +385 021 612 419, +385 021 611 538, +385 021 611 538
21320 Baška Voda – Baško Polje, Hrvatska

Odaberite datum, ispunite obrazac i rezervirajte svoj smještaj!

Učitavanje kalendara...
Powered by Booking Calendar

Broj odraslih:

Broj djece:

Odaberite hotel ili kamp:

Ime i prezime:Broj telefona:


Vaš e-mail: